葉月の部屋 › フォーラム › bulletin board FREE › Home page
- このトピックは空です。
-
投稿者投稿
-
KennethSox
ゲストJamesfub
ゲストdostavka cvetov omsk 587
ゲストХотите подарить букет? заказать букет с доставкой — элитные букеты на день рождения. Сделайте заказ онлайн без лишних хлопот: оригинальные композиции, роскошные шляпные коробки, плетеные корзины и роскошные розы. Курьер доставит ваш заказ в указанное время. Фото оформленного букета перед отправкой и подарочная карточка в подарок!
dostavka cvetov omsk 65
ゲストНужны цветы? цветы с бесплатной доставкой омск — красивые букеты на любой праздник. Разместите заказ онлайн без лишних хлопот: авторские композиции, роскошные шляпные коробки, плетеные корзины и отборные розы. Курьер привезет заказ прямо к двери. Фото оформленного букета перед отправкой и подарочная карточка в подарок!
dostavka cvetov omsk 637
ゲストНужны цветы? букеты с доставкой омск — отборные букеты на день рождения. Разместите заказ онлайн без лишних хлопот: дизайнерские композиции, роскошные шляпные коробки, лаконичные монобукеты и роскошные розы. Курьер привезет заказ точно в срок. Фото собранного букета перед отправкой и подарочная карточка в подарок!
Louisnoura
ゲストDetails inside http://www.formula1.website.yandexcloud.net
fiery_xukn
ゲストSiedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.
Bonus na start jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na
BBCode you used is not allowed.
bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Zakladanie konta poszlo w dwie-trzy minuty, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
-
投稿者投稿